lördag, juni 02, 2012

Sommartider hej hej!

Fredagen försvann fort som bara den. Swoooooooosch och så var det lördag morgon. Någonstan där i swooooschet jobbades det som satan, sen, sen var det trevligheter med arbetskollegor på kvällen.Börjar visst bli en vana, trevligheter på fredagskvällarna. I så fall tycker jag att det är en trevlig vana och värt att sträva efter. Trevligheter det gillar jag!
Därför tänker jag ha trevligt idag också även om det jag ska göra inte låter så himla trevligt. Egentligen. Städa och röja. Just precis nu ter sig idéen om att skjuta upp det tills idag inte som den goda idé det kändes i onsdags.
Men.
Bara att göra. Det blir ju trevligt efteråt.
Med två tonåringar hemma går det väl dessutom som en dans......???!!
Utomhusaktiviteter glömmer vi idag. Regnet står som spön i backen och det är halv storm.
Utan att riktigt ha fattat det har det dessutom blivit juni. Jag är alltid känslig för juni även om det går bättre och bättre och så har jag ju anammat Spader Madames uppmaning att ha bästa sommaren ever.
För så måste jag ju tro. Bästa sommaren ever.
Konstaterar dessutom att det bara är en vecka kvar till semester. Jag, den okrönte drottningen av sen semester, ska njuta försommar, midsommar i ledigt format. Ska man förändra kan man ju lika gärna kasta om alltihop och anamma en annan ordning. Det kan ju bli hur bra som helst!

5 kommentarer:

  1. Oj, tidig semester! Hoppas du har vädret på din sida då!
    Här har just åskat och kommit ett skyfall!

    SvaraRadera
  2. Ezter: Japps. Jag kommer att ha vädret på min sida. Det är jag säker på! Fast just nu är det bara sex grader här............ ;)!

    SvaraRadera
  3. Det kan ju bli jättebäst!!
    Värmen kommer snart också. Säger vi... Vi bestämmer det här och nu! :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Har vi sagt bästa sommaren ever, så har vi!

    SvaraRadera