lördag, maj 02, 2015

Att tanka och att tänka på balansen

Gårdagen ägnades åt att tanka energi, kärlek och värme. Vi åkte hem till barnens "gamla" barnvakt som i dagarna fått sitt tredje barn, en liten tjej.  Att få ett litet barn i famnen som somnar tryggt i ens famn. Finns det något mer lugnande? Man bara är i den där bebisbubblan i ett tag och det är fantastiskt skönt. (och längtar efter det egna barnbarnet så det värker i armarna….)
Sen uppvaktade vi en 18-åring, en av barnens kusiner, förundrades över att tiden går så fort, åt tårta och umgicks med släkt och vänner. På kvällen var alla mina kids här i radhuset, vi handlade pizza och satt i flera timmar vid köksbordet, pratade, skrattade och bara var. Mycket bebisprat så klart. Största Systern har sju veckor kvar och den blivande mormodern, moi, klappade på magen och nu känns sparkarna rejält. Det tumlar om där inne i magen!!!
Idag är en hemmadag. Gårdagen tog på krafterna även om det bara var trevliga och mysiga saker jag gjorde. Har gjort lite övningar som sjukgymnasten visat mig och det är skönt. Ett par avsnitt av Brothers and Sisters och att ugnsbaka en lax är vad jag tänkt mig resten av dagen ska ägnas åt. Ja, kanske äta den också. Med något gott till. Kokt potatis, romsås och broccoli till exempel.
Jag har dragit ett pepp-kort för dagen och dagens budskap är: "Du får all hjälp du behöver".
Det tål att tänka på!

2 kommentarer:

  1. Det låter rätt bra alltihop :) Mitt äldsta barnbarn ringde nyss " mormor vi kommer snart till dig". Kul överraskning!

    SvaraRadera
  2. Ezter: En bradag! Överraskningar från barnbarn låter som bra överraskning!

    SvaraRadera